15th Jazz on Tinos Festival

31/07/2024

Zήστε την εμπειρία των Workshops και Masterclasses στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Collaborations”

Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, από τις 30 Αυγούστου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2024, διοργανώνει για 15η χρονιά το Τζαζ Φεστιβάλ της Τήνου με τίτλο “Collaborations”. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το πρόγραμμα του φεστιβάλ απαρτίζεται από επιφανείς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Δίνοντας έμφαση και στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα, το Jazz on Tinos πραγματοποιεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, Μουσικά Σεμινάρια / Workshops και Masterclasses, τα οποία παραδίδονται από τους καλλιτέχνες του φεστιβάλ και από καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου. H Tήνος, ένα νησί που συνδυάζει ιστορία, τέχνη, πολιτισμό και πλούσιο φυσικό περιβάλλον, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τέτοιο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό γεγονός.

Από την Αγγλία θα εμφανιστεί το κουαρτέτο της τραγουδίστριας Becca Wilkins, από την Κύπρο το Ioannis Vafeas Quartet, από την Ελλάδα το τρίο Konstantinos Stouraitis – Panagiotis Smarnakis και το τρίο του Κουβανού Yoel Soto που ζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Την έναρξη του Φεστιβάλ θα κάνει το κουαρτέτο του φιλοξενούμενου καλλιτεχνικού διευθυντή Billy Pod.

Καλλιτεχνικός διευθυντής του Jazz on Tinos είναι ο επιφανής πιανίστας  συνθέτης και πανεπιστημιακός Γιώργος Κοντραφούρης. Διοργάνωση: Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού – Οργάνωση Παραγωγής: Irida Music


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist