Alcestea – “Pop Corn” | Νέο τραγούδι

27/06/2024

Η Mo.Mi.Records παρουσιάζει το νέο και δεύτερο στην σειρά single της Alcestea με τον τίτλο
Pop Corn, σε παραγωγή κι ενορχήστρωση Monsieur Minimal.

Μετά το debut single της με τον τίτλο “Satin Life” η pop φιγούρα της Alcestea έπιστρέφει με νέο κι ολόφρεσκο summer single με ήχο που παραπέμπει στην αγαπημένη δεκαετία του 1980 και στίχο που μιλάει για μια αγάπη που δεν ήρθε ποτέ θυμίζοντας σε όλους μας αυτές τις ευχές που κρατάμε βαθιά μέσα μας κρυμένες όσα χρονια κι αν περάσουν.

Την παραγωγή κι ενορχήστρωση του “Pop Corn” υπογράφει ο Monsieur Minimal αποτυπώνοντας τον neo vintage ήχο που τον χαρακτηρίζει, ισορροπώντας ανάμεσα στην την dream pop και την electronica των 80’s που αναβιώνει ξανά.

Kυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακες πλατφορμες εδώ από την Μο.Mi.Records

Η Alcestea είναι τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια που της αρέσει να μοιράζεται ιστορίες δικές της, ανθρώπων της διπλανής πόρτας, αλλά και φανταστικών ανθρώπων που ζούνε χιλιόμετρα ή και χρόνια μακριά της και θα ήθελε πολύ, με κάποιο τρόπο, να έχει γνωρίσει. Ο ήχος της είναι indie pop με folk και dream pop επιρροές και γράφει τα τελευταία 8 χρόνια. Μεγάλωσε στην Πρέβεζα όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και πλέον ζει στην Αθήνα. Παράλληλα με την τοπογραφία στο ΕΜΠ, σπούδασε πιάνο, σύγχρονο τραγούδι, καθώς και songwriting (MA στο Bath Spa University). Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές, συναυλίες και φεστιβάλ και ήταν μέλος του φωνητικού συνόλου Praxis.

Ακολουθήστε την Alcestea:
FACEBOOK | INSTAGRAM


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist