Οι Γιαγκίνηδες ζωντανά στο Baobab

04/07/2024

Οι Γιαγκίνηδες επιστρέφουν στη Σύρο

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/836308091811424

Το συγκρότημα που αγάπησε ιδιαιτέρως την πρωτεύουσα των Κυκλάδων επιστρέφει την Δευτέρα 8 Ιουλίου για το καθιερωμένο καλοκαιρινό του ραντεβού με ελεύθερη είσοδο!

Το Baobab υποδέχεται το ρεμπέτικο – λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα που έχει αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τους Γιαγκίνηδες:

Οι Γιαγκίνηδες δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν πραγματοποιήσει χειμερινές και καλοκαιρινές περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, άλλοτε σαν δίδυμο κι άλλοτε με το full band που έστησαν για τις μεγάλες σκηνές. Παράλληλα, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Άνθρωποι του δρόμου”, στην οποία περιλαμβάνονται τραγούδια με ιστορίες ανθρώπων που γνώρισαν.

Το 2023 έκλεισε με tour στην Αυστραλία, ενώ στις αρχές του 2024 πραγματοποίησαν εμφανίσεις στο Βέλγιο, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία και την Κύπρο.

Το καλοκαίρι του 2024 τους βρίσκει ξανά σε ένα ταξίδι με πολλούς παλιούς και νέους σταθμούς, μιας και το κοινό δεν χορταίνει να τους ακούει.

Θα σας περιμένουν στο Baobab την Δευτέρα 8 Ιουλίου για να σας δροσίσουν με την καλύτερη διάθεση! Μην ξεχάσετε να κρατήσετε την θέση σας στο 2281 045332.

Με μια ματιά:

Εκδήλωση: Συναυλία με τους Γιαγκίνηδες
Χώρος: Baobab Syros (Μαρίνα, Φοίνικας)
Ημερομηνία: Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τηλ. Κρατήσεων: 2281 045332
Διοργάνωση & Επικοινωνία: Ηχοκύματα Productions by Action Εστί

Επιμέλεια παραγωγής: Musayeta Entertainment


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist