Κώστας Μακεδόνας – «Νέα Φιλαδέλφεια» | Νέο τραγούδι

19/07/2024

Κώστας Μακεδόνας – «Νέα Φιλαδέλφεια»
Τραγούδι από το μουσικό έργο «Ιωνία – Πύλη Στο Χρόνο»

Το καινούργιο τραγούδι «Νέα Φιλαδέλφεια», που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας, είναι ένα από τα 23 τραγούδια του νέου μουσικού έργου «Ιωνία – Πύλη Στο Χρόνο», σε μουσική Θάνου Γεωργουλά και στίχους Κώστα Τερζάκη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Νέα Φιλαδέλφεια», με την υπέροχη ερμηνεία του Κώστα Μακεδόνα, εξυμνεί τους κόπους, τις θυσίες και τα επιτεύγματα, όχι μόνο των προσφύγων από την Μικρασία, αλλά και όλων των ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν και διεκδικούν τα όνειρά τους. Ένα τραγούδι αφιερωμένο στο μεγαλείο της δημιουργίας, στη σημασία της συνεργασίας, στο κοινό όραμα, στη δύναμη να επιτύχουμε το «αδύνατο».

Ένας μοντέρνος, εκφραστικός, σπουδαίος ερμηνευτής μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε και να ταυτιστούμε με ένα τραγούδι αγάπης και ελπίδας. Το «Νέα Φιλαδέλφεια» συμβολίζει κάθε τόπο, κάθε γειτονιά, κάθε συνοικία που οι κάτοικοι της την δημιούργησαν από το τίποτα και μεγαλούργησαν. Συμβολίζει κάθε ανθρώπινο όνειρο, που με μόχθο και ανυποχώρητη προσπάθεια έγινε πραγματικότητα. Συμβολίζει κάθε αγάπη, που, ατρόμητη, χαράζει την διαδρομή της…

Βρείτε το «Ιωνία – Πύλη Στο Χρόνο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/ionia-pyli-ston-xrono


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist