Monsieur Minimal – “Last Dance”

03/07/2024

“Last Dance”

το Hit του καλοκαιριού μέσα απο το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal

“SEVEN” 7 {FROM EAST TO WEST}

Ο Monsieur Minimal με νέο single μέσα από το άλμπουμ Seven {From East to West}. To Last Dance είναι ένα vintage disco track, ικανό να σας “χορέψει” όλο το καλοκαίρι.

O Monsieur Minimal, επιστρέψε με νέο, συναρπαστικό αγγλόφωνο, άλμπουμ με τον τίτλο Seven (From East to West).

Τέσσερα χρόνια μετά το Easteria album κι αφού μας προηδέασε με τα singles, “Desert in Your Eyes”, “Anatolia” και  “My soul is back” , το οποιο συνοδεύεται ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο, ο Monsieur Minimal ξεδιπλώνει το “Seven {From East to West}” και παρουσιάζει ένα ακόμα συναρπαστικό, ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Το “Seven {From East to West}” είναι το έβδομο προσωπικό άλμπουμ του Monsieur Minimal. Έχει αναφορές από αγαπημένους ήχους της ανατολής της δύσης σε ένα ιδιαίτερο μουσικό παζλ. Συμπληρώνει νέα στοιχεία στις συνθέσεις του από μουσικά είδη όπως Soul, Funk και Disco έτσι όπως ο καλλιτέχνης μπορεί να συνδιάσει.

Μοναδική στιγμή στο αλμπούμ, αποτελεί το “Give it to me” με την εκπληκτική ερμηνεία της Αναστασίας Βελισσαρίου, ενώ το massive hit του άλμπουμ ακούει στον τίτλο “Last Dance”. Πρόκειται για ένα Neo-soul disco τραγούδι που σου κολλάει σαν την πιο γλυκιά τσίχλόφουσκα στο μυαλό.

Το άλμπουμ συπληρώνουν δυο νέες ωριμες, neo-vintage εκτελέσεις, σε δυο παλιότερα αγαπημένα τραγούδια του Monsieur Minimal.  Τo κλασικό “Love story” μεταμορφώνεται σε “Love and hate story” και το επικό “Love is a circle” σε “Life is a circle”.

Το Seven κυκλοφορεί σε βινύλιο στα δισκοπωλεία και online και σε ολες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ από την Mo.Mi.Records.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist