Γιώργος Καζαντζής – “Μοιραία Κοιμωμένη” | Νέος δίσκος – ερμηνεύει η Ασπασία Στρατηγού

27/06/2024

Η FM Records

παρουσιάζει τη νέα της κυκλοφορία
«Μοιραία Κοιμωμένη»
Γιώργος Καζαντζής
Ερμηνεύει η Ασπασία Στρατηγού

Η FM Records παρουσιάζει τη νέα της κυκλοφορία «Μοιραία Κοιμωμένη» σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Γιώργου Καζαντζή. Ερμηνεύει η Ασπασία Στρατηγού και μαζί της συμμετέχουν ο Γιώργος Μεράντζας και η Ναντίνα Κυριαζή.

Μετά από τον πολύ όμορφο δίσκο «Αινίγματα» του Γιώργου Καζαντζή, που επίσης κυκλοφορεί από την FM Records, ήρθε η στιγμή να βγει στο φως ένας δίσκος που οι δημιουργοί του αγάπησαν πολύ από την αρχή, η «Μοιραία Κοιμωμένη». Η ηχογράφηση του νέου δίσκου ξεκίνησε ανάμεσα στις δύο καραντίνες. Τα 8 πολύ όμορφα τραγούδια ολοκληρώθηκαν εκείνη τη δύσκολη και συγχρόνως πολύ δημιουργική περίοδο. Τα 7 από αυτά έχουν μία κοινή ατμόσφαιρα. Είναι τραγούδια κοινωνικού προβληματισμού με υπαρξιακές αναζητήσεις και υποδόριες αναφορές στον έρωτα. Το όγδοο (Ένα γράμμα) είναι επανεκτέλεση. Σπουδαίοι στιχουργοί έδωσαν πνοή στη μουσική του Γιώργου Καζαντζή. Ο Διονύσης Καρατζάς, ο Ιωάννης Πανουτσόπουλος, η Ναντίνα Κυριαζή και η Σάννυ Μπαλτζή. Και η Ασπασία Στρατηγού με την ερμηνεία της απογειώνει τα τραγούδια.

Όπως αναφέρει κι ο ίδιος συνθέτης για τη συνεργασία του με την ερμηνεύτρια: «Η συνεργασία μας με την Ασπασία ήταν άψογη. Είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια με πλήρη τεχνική αρτιότητα αλλά και έντονο συναισθηματισμό στη φωνή της. Έχει τεράστια γκάμα τραγουδίσματος και γι’ αυτό ανταποκρίθηκε απόλυτα στις ανάγκες των τραγουδιών. Τα τραγούδια της άρεσαν πολύ και έτσι είχαμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο στούντιο που την χαρήκαμε ιδιαίτερα. Έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά και θα την ερμηνεύει στο διηνεκές!»

Ακούτε όλο το δίσκο εδώ: https://orcd.co/moireakoimomeni

Ο Γιώργος Καζαντζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης όπου συνεχίζει να μένει και να εργάζεται. Από τον Μάρτιο του 1999 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Οργανισμού στην αρχή και αργότερα του τμήματος πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς.

Σπουδές: Κλασσική κιθάρα, πιάνο, θεωρητικά (αρμονία, αντίστιξη, φούγκα, οργανολογία, ενορχήστρωση), δίπλα στον αείμνηστο μαέστρο Θεόδωρο Μιμίκο. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο, ντοκιμαντέρ, κινηματογράφο, τηλεόραση. Έχει 21 προσωπικούς δίσκους και πάνω από 150 συμμετοχές σε δισκογραφία άλλων καλλιτεχνών. Ο νέος δίσκος του Γιώργου Καζαντζή «Μοιραία Κοιμωμένη» κυκλοφορεί από την FMRecords.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist